Μπαρτσελόνα: Επίσημη πρόταση στον Βέσελι (vid)

Μπαρτσελόνα: Επίσημη πρόταση στον Βέσελι (vid)
Η Μπαρτσελόνα επισημοποίησε το ενδιαφέρον για τον Γιαν Βέσελι, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στον Τσέχο ψηλό της Φενέρμπαχτσε για να γεμίσει τη ρακέτα της και πλέον περιμένει την απάντησή του.

Η Μπαρτσελόνα απέτυχε να κατακτήσει την EuroLeague και πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως τουλάχιστον τέσσερις παίκτες θα αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Συγκεκριμένα, η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει τους Πιέρ Οριόλα, Ρόλαντς Σμιτς, Νάιτζελ Χέιζ και Μπράντον Ντέιβις μακριά από το Palau Blaugrana.

Οι Καταλανοί έχουν μπροστά τους τα playoffs της ισπανικής λίγκας και όπως αναφέρει η Sport, έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Γιαν Βέσελι!

Το συμβόλαιο του Τσέχου με τη Φενέρμπαχτσε ολοκληρώνεται φέτος ενώ ο πρόεδρος του οργανισμού, Αλί Κοτς εξήγησε πως θα παραμείνει (όπως και ο Νάντο Ντε Κολό) μόνο αν προσαρμοστεί στα νέα οικονομικά δεδομένα.

Φέτος ο Βέσελι μέτρησε 13.6 πόντους, 6.1 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 0.4 μπλοκ μ.ό. σε 22 συμμετοχές με τη Φενέρ που απέτυχε να προκριθεί στα playoffs.