«Φεύγουν οι Οριόλα, Σμιτς, Ντέιβις και Χέιζ από την Μπαρτσελόνα»

«Φεύγουν οι Οριόλα, Σμιτς, Ντέιβις και Χέιζ από την Μπαρτσελόνα»

«Φεύγουν οι Οριόλα, Σμιτς, Ντέιβις και Χέιζ από την Μπαρτσελόνα»
Η Μπαρτσελόνα απέτυχε να κατακτήσει την EuroLeague και πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως τουλάχιστον τέσσερις παίκτες θα αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Το εμπόδιο της Ρεάλ στον ημιτελικό του Final 4 που διεξήχθη το προηγούμενο τριήμερο στην Stark Arena αποδείχτηκε απροσπέλαστο για την Μπαρτσελόνα που έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την EuroLeague στο Βελιγράδι και περιορίστηκε στην τρίτη θέση έπειτα από τη νίκη της στον μικρό τελικό με τον Ολυμπιακό.

Πλέον οι Καταλανοί στρέφονται στα ισπανικά playoffs με στόχο να κλείσουν τη σεζόν με θετικό πρόσημο ενώ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου πως το βασικό στοιχείο που λείπει από την ομάδα του είναι το ένστικτο του «δολοφόνου».

Στο μεταξύ, οι Τόμας Σατοράνσκι και Γιαν Βέσελι φέρονται να αποτελούν στόχους της Μπαρτσελόνα, την ώρα που ρεπορτάζ της Marca αναφέρεται στους παίκτες που αποχωρούν από το Palau Blaugrana. Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για τέσσερις δεδομένες αποχωρήσεις: Τους Πιέρ Οριόλα, Ρόλαντς Σμιτς, Νάιτζελ Χέιζ και Μπράντον Ντέιβις.

Τα συμβόλαια των Ντέιβις, Χέιζ και Σμιτς ολοκληρώνονται φέτος και δεν πρόκειται να ανανεωθούν ενώ σε ό,τι αφορά τον Οριόλα, δεσμεύεταιως το 2024 ωστόσο αναμένεται να αποχωρήσει πρόωρα από την ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.