Εφές: Ο Αταμάν επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Κλάιμπερν

Εφές: Ο Αταμάν επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Κλάιμπερν

Εφές: Ο Αταμάν επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Κλάιμπερν
Ο Εργκίν Αταμάν παραδέχθηκε στο τουρκικό κανάλι NTV πως η Αναντολού Εφές συζητά με τον Ουίλ Κλάιμπερν. «Είμαστε κοντά αλλά η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος τεχνικός.

Μετά την κατάκτηση της Euroleague από την Αναντολού Εφές, κυκλοφόρησε η είδηση πως η back-to-back Πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει συνάψει συμφωνία με τον Ουίλ Κλάιμπερν.

Ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπειτα από πέντε χρόνια κι ο Εργκίν Αταμάν ήρθε με τα λεγόμενα του στο NTV να πάει την υπόθεση... ένα βήμα παραπέρα. «Είμαστε σε συζητήσεις με κάποιους πολύ καλούς παίκτες. Μιλάμε με τον Ουίλ Κλάιμπερν κι ίσως να βρισκόμαστε κοντά στο να τον υπογράψουμε. Ωστόσο η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη» αποκάλυψε ο Τούρκος προπονητής.

Ο Κλάιμπερν είχε φέτος 14.9 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ σε 20 συμμετοχές στην κανονική περίοδο της EuroLeague, στη πέμπτη του σεζόν με την ρωσική «αρκούδα».

Σε ο,τι αφορά την περίπτωση του Φιλίπ Πετρούσεβ, ο Αταμάν επιβεβαίωσε την αποχώρηση του νεαρού Σέρβου σέντερ λέγοντας πως «η προσφορά του δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών μας φέτος και πιθανότατα θα τον αντικαταστήσουμε με κάποιον άλλον παίκτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.