«Η Αναντολού Εφές έχει συμφωνήσει με τον Κλάιμπερν»!

«Η Αναντολού Εφές έχει συμφωνήσει με τον Κλάιμπερν»!
Η Εφές πανηγυρίσει την κατάκτηση της EuroLeague και στην Τουρκία υποστηρίζουν πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ουίλ Κλάιμπερν ο οποίος αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Εφές μπήκε στο κλαμπ των back-to-back πρωταθλητών στην EuroLeague έπειτα από τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 57-58 στον τελικό της Stark Arena, έχοντας ως MVP τον Βασίλιε Μίτσιτς ενώ σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ με μόλις 115 πόντους που πέτυχαν μαζί οι δυο ομάδες.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στην Τουρκία υποστηρίζουν πως «η Εφές έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ουίλ Κλάιμπερν, του οποίου το συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έληξε. Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού».

Φέτος ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 14.9 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 0.7 κλεψίματα σε 20 συμμετοχές στην EuroLeague. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο Κλάιμπερν θα επιστρέψει στο τουρκικό πρωτάθλημα έπειτα από τη σεζόν 2016-17 όπου αγωνίστηκε στην Νταρουσάφακα.