Φεύγει από την Εφές στο τέλος της σεζόν ο Πετρούσεφ (vid)

Φεύγει από την Εφές στο τέλος της σεζόν ο Πετρούσεφ (vid)

Φεύγει από την Εφές στο τέλος της σεζόν ο Πετρούσεφ (vid)
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ παραδέχτηκε πως οι φιλοδοξίες του για τη νέα σεζόν δεν σχετίζονται με την Εφές, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως θα αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Ευρώπης έπειτα από τα τουρκικά playoffs.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αποκτήθηκε από την Αναντολού Εφές το περασμένο καλοκαίρι ως ένα από τα μεγαλύτερα project του σερβικού μπάσκετ, έχοντας κατακτήσει την προηγούμενη χρονιά τον τίτλο του MVP της ABA Liga σε ηλικία 21 ετών.

Παρ' όλα αυτά, ο Σέρβος σέντερ ο οποίος έχει επιλεγεί από τους Σίξερς στο νο.50 του NBA Draft δεν βρήκε χρόνο και ρόλο στο rotation του Εργκίν Αταμάν. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται φέτος και δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Αναντολού Εφές.

Ο Πετρούσεφ μίλησε στο σερβικό Sport Klub όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν φιλοδοξίες του για τη νέα σεζόν σχετίζονται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, εξηγώντας ορθά-κοφτά «όχι»!

Όσον αφορά την κατάκτηση της EuroLeague από την Εφές, είπε: «Μπορώ να φανταστώ πόσο σπουδαίο συναίσθημα είναι για τα παιδιά που έπαιξαν, ειδικά για τον Βάσα Μίτσιτς που το πήρε πάνω του στο τέλος. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά».

Φέτος μέτρησε 5.2 πόντους και 1.6 ριμπάουντ μ.ό. σε 22 συμμετοχές στην EuroLeague, μένοντας στο παρκέ 9:18 κατά μέσο όρο.