Σενγκέλια: Η Μπαρτσελόνα ξανά... στο κάδρο του

Newsroom
Σενγκέλια: Η Μπαρτσελόνα ξανά... στο κάδρο του
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να εμφανίζεται στο... κάδρο του Τόκο Σενγκέλια για την επόμενη σεζόν.

Ο Τόκο Σενγκέλια μετέβη στην Ιταλία για χάρη της Βίρτους Μπολόνια στις αρχές Μαρτίου και έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του EuroCup, όπου έδωσε το εισιτήριο της επιστροφής στα σαλόνια της EuroLeague.

Από τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στην γειτονική χώρα, δημοσιεύματα και συγκεκριμένα τα στοιχεία που παρουσίαζε η «TuttoSport» ανέφεραν πως υπήρχε ήδη συμφωνία μεταξύ Σενγκέλια και Μπαρτσελόνα, προκειμένου να γίνει μέρος των «μπλαουγκράνα» από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε φαίνεται να φεύγει από το... κάδρο του Γεωργιανού φόργουορντ, αφού σύμφωνα με την Mundo Deportivo η ομάδα της Βαρκελώνης διατηρεί το βλέμμα της στραμμένο πάνω του και αποτελεί εκ των βασικών στόχων για το χτίσιμο της νέας σεζόν. Μάλιστα, αυτό έρχεται να προστεθεί σε συνέχεια του ενδιαφέροντος που φέρεται να έχει ο ισπανικός σύλλογος για τις περιπτώσεις των Τόμας Σατοράνσκι και Γιαν Βέσελι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.