«Ο Σενγκέλια έως το τέλος της σεζόν στη Βίρτους, υπάρχει συμφωνία με την Μπαρτσελόνα»

«Ο Σενγκέλια έως το τέλος της σεζόν στη Βίρτους, υπάρχει συμφωνία με την Μπαρτσελόνα»
Νέα σενάρια για τον Σενγκέλια; Το σίγουρο είναι ότι σε Ισπανία και Ιταλία αναφέρουν ότι ο Γεωργιανός φόργουορντ σέντερ αναμένεται να μετακομίσει το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα.

Μετά την απόκτηση του Ντάνιελ Χάκετ, η Βίρτους Μπολόνια ενεργοποίησε και δεύτερη «βόμβα» με τον Τόκο Σενγκέλια, τον οποίο και ανακοίνωσε επίσημα την περασμένη Δευτέρα (8/3).

Και να 'ταν το μοναδικό «μπαμ» της ημέρας; Αρχικά ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού της Καταλονίας TV3, Τζόρντι Ρομπιρόσα και στη συνέχεια η ιταλική «TuttoSport» ανέφεραν ότι η συμφωνία του Γεωργιανού φόργουορντ με την Βίρτους Μπολόνια έχει ισχύ έως το τέλος της σεζόν λαμβάνοντας 600.000 ευρώ για... μισή χρονιά.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφεραν, ο Σενγκέλια θα μετακομίσει στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα υποστηρίζοντας ότι υπάρχει ήδη συμφωνία για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Το αν ισχύει το εν λόγω σενάριο ή όχι θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες ενώ υπάρχουν και πολλές... αμφιβολίες καθώς οι Καταλανοί έχουν στην ίδια θέση τον Νίκολα Μίροτιτς. Πάντως η Corriere di Bologna είχε το δικό της ρεπορτάζ εξηγώντας ότι ο «Τόκο» θα λάβει 1,8 εκατομμύρια ευρώ την επόμενη σεζόν.

@Photo credits: EuroLeague