Η Εφές θέλει τον Τζος Νίμπο (vid)

Η Εφές θέλει τον Τζος Νίμπο (vid)
Η back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές θέλει να γεμίσει τη ρακέτα της με τον Τζος Νίμπο, ο οποίος έκανε φέτος το ντεμπούτο του στην EuroLeague με τη Ζάλγκιρις.

Η Αναντολού Εφές έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στο Final 4 του Βελιγραδίου, κάνοντας το repeat έπειτα από τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της διοργάνωσης.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ της αφού όπως έγινε ήδη γνωστό, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τον Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος σέντερ ήλθε πέρσι στην Κωνσταντινούπολη έπειτα από το ξεπέταγμά του με την Μέγκα Μπάσκετ, εντούτοις δεν βρήκε ρόλο στο rotation του Εργκίν Αταμάν.

Σύμφωνα, λοιπόν με δημοσίευμα του Basketnews, η Εφές εξετάζει την περίπτωση του Τζος Νίμπο για την ενίσχυση της front line. Ο 24χρονος σέντερ μέτρησε φέτος 8.8 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 0.8 μπλοκ στην EuroLeague με τη Ζάλγκιρις. Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με τους Λιθουανούς και μένει να αποδειχθεί αν η νέα σεζόν θα τον βρει στο Κάουνας ή στην Εφές.