Αναντολού Εφές: «Κλείνει» τον Εγκεχάν Αρνά (vid)

Αναντολού Εφές: «Κλείνει» τον Εγκεχάν Αρνά (vid)

Αναντολού Εφές: «Κλείνει» τον Εγκεχάν Αρνά (vid)
Η Αναντολού Εφές προχωρά για την απόκτηση του 25χρονου φόργουορντ Εγκεχάν Αρνά ενόψει της νέας σεζόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Παίκτης της Πρωταθλήτριας Ευρώπης θα είναι τη νέα σεζόν ο Εγκεχάν Αρνά. Ο 25χρονος φόργουορντ μένει ελεύθερος έπειτα από μια διετία στη Μπεσίκτας κι όπως μεταδίδεται στον τουρκικό Τύπο, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία μαζί του.

Ο Αρνά μέτρησε φέτος 13.2 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 30 αγώνες της εγχώριας Λίγκας, ενώ στο BCL είχε 10.3 πόντους και 2.7 ριμπάουντ σε 6 ματς.

Από το 2015 έως το 2020, ο Αρνά αγωνιζόταν στη Φενέρμπαχτσε, με την οποία πανηγύρισε τη Euroleague του 2017, καθώς και τρία πρωταθλήματα κι ισάριθμα κύπελλα Τουρκίας.

Πάντως η κίνηση της Εφές για την απόκτηση του έμπειρου φόργουορντ, προτού ουσιαστικά ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος, επιβεβαιώνει πως υπάρχει από τώρα έντονη κινητικότητα ενόψει του σχεδιασμού της νέας σεζόν. Εξάλλου, χθες κυκλοφόρησε δημοσίευμα που θέλει την ομάδα της Πόλης να έχει συμφωνήσει με τον Ουίλ Κλάιμπερν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.