Ντανίλοβιτς: «Δεν υπήρχε αγάπη με τον Μάγερς, είχαμε πόλεμο»!

Ντανίλοβιτς: «Δεν υπήρχε αγάπη με τον Μάγερς, είχαμε πόλεμο»!

Ντανίλοβιτς: «Δεν υπήρχε αγάπη με τον Μάγερς, είχαμε πόλεμο»!
Ο Σάσα Ντανίλοβιτς και ο Κάρλτον Μάγερς παρακολούθησαν μαζί τον ημιτελικό του Final 4 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αναντολού Εφές, ξυπνώντας μνήμες από τις μάχες της Βίρτους με την Φορτιτούντο που καθιέρωσαν την Μπολόνια ως Basket City.

Από τη μια, ο Σάσα Ντανίλοβιτς. Ο ηγέτης της Βίρτους στα μυθικά ντέρμπι της Μπολόνια με την Φορτιτούντο. Το πρωτοπαλίκαρο του Έτορε Μεσίνα, πρωταθλητής Ευρώπης με τους Ιταλούς το 1998 στον τελικό με την ΑΕΚ και νυν πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ. Από την άλλη, ο Κάρλτον Μάγερς. Ο τελευταίος Ιταλός cannoniere, ο οποίος πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στην Φορτιτούντο ως ηγέτης μιας ομάδας που είχε... αδυναμία στο να σηκώνει τρόπαια.

Οι δυο τους είχαν ιστορική κόντρα. Μάλιστα είχαν ανταλλάξει και μπουνιές, ωστόσο πάντα υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός. Πλέον είναι πολύ καλοί φίλοι, με τον Μάγερς να ταξιδεύει στο Βελιγράδι ως προσκεκλημένος του Σάσα Ντανίλοβιτς!

Μαζί παρακολούθησαν τον πρώτο ημιτελικό του Final 4 και ακολούθως ο Σέρβος ανέφερε μιλώντας στη Zurnal: «Δεν υπήρχε αγάπη μεταξύ μας, αλλά πάντα υπήρχε σεβασμός. Ο Κάρλτον είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω παίξει ποτέ. Το γεγονός ότι ήταν σημαιοφόρος της Ιταλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιταλίας λέει πολλά για το μεγαλείο του. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και είμαι χαρούμενος που είναι εδώ μαζί μου. Δεν κάναμε ποτέ παρέα! Ποτέ όμως δεν είχαμε ούτε μια άσχημη λέξη ο ένας για τον άλλον. Στο γήπεδο ήταν όπως έπρεπε. Πόλεμος»!