Next Generation Belgrade: Buzzer beater του Ντιαβαρά, τρίτη νίκη και τελικός για τον Σπανούλη

Next Generation Belgrade: Buzzer beater του Ντιαβαρά, τρίτη νίκη και τελικός για τον Σπανούλη
Η U18 Next Generation Select Team του Βασίλη Σπανούλη και του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με ανατροπή (63-60) και προκρίθηκε στον τελικό με το 3/3.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πέρασε νικηφόρα κάθε παιχνίδι που κλήθηκε να δώσει στο Βελιγράδι. Μετά την νίκη του με ανατροπή επί του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 63-60 από το buzzer beater του Ντιαβαρά, θα παίξει για την κούπα, στον τελικό του Next Generation στο Βελιγράδι το Σάββατο (21/5) κόντρα στη Μέγκα.

H U18 του Ερυθρού Αστέρα πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια με 28-39, ωστόσο η Next Generation Select Team με οδηγό το δεύτερο ημίχρονο και την άμυνα που κράτησε τον αντίπαλο στους 10 και 11 πόντους σε τρίτη και τέταρτη περίοδο αντίστοιχα, έφτασε στη νίκη με 63-60. Χρειάστηκε, βέβαια, το buzzer beater τρίποντο του Μοχάμεντ Ντιαβαρά, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 5 πόντους.

Πρώτος σκόρερ ο Νταντιέ με 13 πόντους, ενώ Γιόβιτς και Πιετρούς είχαν 11. Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ έμεινε σε... ρηχά νερά. Σε 14:29 συμμετοχής, σημείωσε 2 πόντους, με 1 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Για τον Ερυθρό Αστέρα, ο Βούκοβιτς σκόραρε 19 πόντους και ο Μάτοβιτς 10.

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 28-39, 43-49, 63-60

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.