Σπανούλης: Για την κούπα στο Βελιγράδι

Σπανούλης: Για την κούπα στο Βελιγράδι
Η U18 Next Generation Select Team του Βασίλη Σπανούλη και του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ θα παίξει για την κούπα, στον τελικό του Next Generation στο Βελιγράδι, στον τελικό του Σαββάτου (21/5).

Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει τη δυνατότητα να σηκώσει την πρώτη προπονητική κούπα το το μεσημέρι του Σαββάτου (21/5). Η U18 Next Generation Select Team που κοουτσάρει ο θρύλος του Ολυμπιακού και έχει παίκτη το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ θα διεκδικήσει την κούπα στο τουρνουά του Βελιγραδίου κόντρα στην Μέγκα Μότσαρτ.

Πρόκειται για την ομάδα που έχει δημιουργήσει ο ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς και από τα... σπλάχνα της έχουν προκύψει παίκτες όπως ο Νίκολα Γιόκιτς και ο Βασίλιε Μίτσιτς.

Ο τελικός θα ξεκινήσει θα ξεκινήσει στις 13:30 και θα διεξαχθεί στο κλειστό που φέρει το όνομα του θρυλικού προπονητή «Ranko Zeravica». Ήδη η Μέγκα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στον όμιλο αήττητη (3-0), ενώ η ομάδα του Σπανούλη πήρε την πρόκριση για τον τελικό χωρίς καν να ολοκληρώσει το τρίτο ματς της απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

@Photo credits: EuroLeague