As: «Οι Λέικερς κοιτούν την ευρωπαϊκή περίπτωση του Γιασικεβίτσιους»

As: «Οι Λέικερς κοιτούν την ευρωπαϊκή περίπτωση του Γιασικεβίτσιους»
Ένα δημοσίευμα της As φέρνει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο στόχαστρο των Λος Άντζελες Λέικερς για τη στελέχωση του νέου τεχνικού επιτελείου.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο NBA; Σύμφωνα με την ισπανική As, οι πιθανότητες είναι μικρές, αλλά υπάρχουν. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Λος Άντζελες Λέικερς θέλουν να στελεχώσουν το τεχνικό τους επιτελείο και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι μία από τις πιθανές λύσεις.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Σάρας ακούγεται για το NBA, αφού υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και από τους Τορόντο Ράπτορς.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα παραδείγματα των Ντέιβιντ Μπλατ και Ιγκόρ Κοκόσκοφ, οι οποίοι έλαβαν την ευκαιρία του πρώτου προπονητή, δίχως αγωνιστικό αντίκρισμα, όπως και την άλλη όψη του νομίσματος, τις περιπτώσεις τον Έτορε Μεσίνα και Σέρτζιο Σκαριόλο, στους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Τορόντο Ράπτορς, αντίστοιχα. Με τους δύο Ιταλούς να λαμβάνουν τη θέση του άμεσου βοηθού και να είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους.

Πάντως, το δημοσίευμα από τη μία πλευρά φροντίζει να δώσει την είδηση (το ενδιαφέρον των Λέικερς), αλλά από την άλλη τονίζει ότι οι πρωταθλητές του 2020 έχουν ήδη μπει στη διαδικασία συζήτησης με άλλους προπονητές, αποδυναμώνοντας ταυτόχρονα το ενδεχόμενο της μετακίνησης του Σάρας.

Πάντως, πριν από δύο ημέρες, ένα σχετικό κομμάτι στο ESPN τοποθετούσε τον Γιασικεβίτσιους ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές για έναν πάγκο του ΝΒΑ, χαρακτηρίζοντάς τον ως «χαρισματικό ηγέτη που μοιράζεται την κολλητική αγάπη του για τη δουλειά, ως ένας γεννημένος προπονητής».

@Photo credits: EuroLeague