Ολυμπιακός: Όγδοο Final 4 για τον Σλούκα, έκτο για τον Πρίντεζη

Ολυμπιακός: Όγδοο Final 4 για τον Σλούκα, έκτο για τον Πρίντεζη

Ολυμπιακός: Όγδοο Final 4 για τον Σλούκα, έκτο για τον Πρίντεζη
Ο Κώστας Σλούκας είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού με τις περισσότερες παρουσίες σε Final 4 της Euroleague, με τον Γιώργο Πρίντεζη να ακολουθεί.

Το βράδυ της Τετάρτης (4/5), οι Ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 94-88 της Μονακό στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και «έκλεισαν» το πολυπόθητο εισιτήριο για το Final 4 του Βελιγραδίου (19-21/5).

Οι Πειραιώτες επιστρέφουν σε Final 4 μετά από πέντε χρόνια, έχοντας στο ρόστερ τους τρεις παίκτες με μεγάλη εμπειρία από τη συγκεκριμένη διαδικασία. Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Σλούκας είναι ο πλέον μπαρουτοκαπνισμένος με 7 παρουσίες (με Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε), ενώ στις 5 βρίσκεται ο Γιώργος Πρίντεζης, όλες με τον Ολυμπιακό.

Σε ο,τι αφορά τον Κώστα Παπανικολάου, έχει βρεθεί 4 φορές στην καριέρα του σε Final 4 (με Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα), ενώ ο κόουτς Μπαρτζώκας μετράει δύο παρουσίες, με Λοκομοτίβ Κουμπάν κι Ολυμπιακό. Με τους Ερυθρόλευκους, άλλωστε, είχε σηκώσει το βαρύτιμο ευρωπαϊκό τρόπαιο την άνοιξη του 2013, στο Λονδίνο.

Από 'κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού είναι rookies στη συγκεκριμένη τελική φάση της διοργάνωσης και θα βιώσουν για πρώτη φορά την μαγεία της συμμετοχής σε ένα Final 4.

@Photo credits: INTIME