«Θέλει τον Μπράντον Ντέιβις η Αρμάνι» (vid)

«Θέλει τον Μπράντον Ντέιβις η Αρμάνι» (vid)
Το συμβόλαιο του Μπράντον Ντέιβις με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται φέτος και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η Αρμάνι Μιλάνο ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του ώστε να γεμίσει τη ρακέτα της.

Ο Μπράντον Ντέιβις αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα το 2019, έπειτα από το ξεπέταγμά του την προηγούμενη διετία στη Ζάλγκιρις, πλαισιώνοντας την superteam που έστησαν εκείνο το καλοκαίρι οι Καταλανοί.

Ο 30χρονος σέντερ έχει πανηγυρίσει το πρωτάθλημα Ισπανίας (2021) και δυο Copa del Rey (2021, '22) με τους «μπλαουγκράνα» και όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Gazzetta dello Sport, η περίπτωσή του απασχολεί την Αρμάνι Μιλάνο.

Οι Κυπελλούχοι Ιταλίας αποκλείστηκαν στα προημιτελικά με 3-1 νίκες από την Εφές και προχωρούν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Κέβιν Πάνγκος φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Αρμάνι, ο Κάιλ Χάινς αναμένεται να υπογράψει νέο μονοετές συμβόλαιο, ο Γιοχάνες Φόιγκτμαν απασχολεί τους Ιταλούς ενώ η τελευταία σημείωση αφορά τον Ντέιβις, το συμβόλαιο του οποίου με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται φέτος.

Φέτος ο Ντέιβις μετράει 9.8 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 0.7 κλεψίματα μ.ό. σε 33 αγώνες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.