Αρμάνι Μιλάνο: Μετά τον Πάνγκος, θέλει και τον Φόιγκτμαν (vid)

Αρμάνι Μιλάνο: Μετά τον Πάνγκος, θέλει και τον Φόιγκτμαν (vid)
Η Αρμάνι Μιλάνο φέρεται να έχει έλθει σε συμφωνία με τον Κέβιν Πάνγκος ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, εξετάζει και την περίπτωση του Γιοχάνες Φόιγκτμαν .

Η Αρμάνι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την υπέρβαση απέναντι στην Αναντολού Εφές και αποκλείστηκε στα προημιτελικά με 3-1 νίκες από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν που θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι με στόχο το repeat.

Όσον αφορά την Αρμάνι, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα φαίνεται πως μπαίνει σε διαδικασία αναδόμησης αφού έχει έλθει σε συμφωνία με τον Καναδό γκαρντ Κέβιν Πάνγκος για τη νέα σεζόν. Όπως μάλιστα αναφέρει το BasketNews, οι Κυπελλούχοι Ιταλίας εξετάζουν επίσης την περίπτωση του Γιοχάνες Φόιγκτμαν για να γεμίσουν τη ρακέτα τους.

Ο Γερμανός ψηλός δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την ΤΣΣΚΑ όμως αναμένεται να αποχωρήσει. Φέτος μέτρησε 8.4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη στην «ομάδα του στρατού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.