Βεζένκοβ: «Έχουμε πίστη για νίκη στο Game 3»

Βεζένκοβ: «Έχουμε πίστη για νίκη στο Game 3»

Newsroom
Βεζένκοβ: «Έχουμε πίστη για νίκη στο Game 3»
Ο Σάσα Βεζένκοβ στάθηκε στην απώλεια συγκέντρωσης των παικτών του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια του Game 2 με την Μονακό, ενώ επεσήμανε πως υπάρχει πίστη για το «διπλό» στο Πριγκιπάτο.

Έπειτα από την ήττα από τους Μονεγάσκους, ο 27χρονος φόργουορντ μίλησε στη κάμερα της Nova, όπου σχολίασε αρχικά ότι «ξεκινήσαμε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση, όμως χάσαμε τη συγκέντρωση μας, δώσαμε κατοχές και μας ξέφυγαν στο σκορ. Μετά δεν μπορούσαμε να το γυρίσουμε, γιατί η Μονακό έπαιξε καλά στην επίθεση και σύμφωνα με το ταλέντο που διαθέτει. Έτσι είναι ο αθλητισμός».

«Αν η Μονακό είναι τόσο καλή και μας νικήσει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, ας προκριθεί δίκαια στο Final 4. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε τη άμυνα, να παίξουμε για 40 λεπτά με πειθαρχία και όχι όπως σήμερα, έχοντας καλές αποστάσεις και σε συνδυασμό με καλύτερες επιθετικές επιλογές, εννοείται ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δώσαμε δικαιώματα στην Μονακό. Δεν έχει την έδρα της Μακάμπι ή άλλης αντίστοιχης ομάδας, αλλά παίζει καλά εκεί. Έχω και έχουμε πίστη ως ομάδα ότι θα νικήσουμε στον τρίτο αγώνα», κατέληξε ο έμπειρος ψηλός των Πειραιωτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.