Μεσίνα για Μήτογλου: «Καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά»

Μεσίνα για Μήτογλου: «Καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά»

Μεσίνα για Μήτογλου: «Καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά»
Ο Ετόρε Μεσίνα αναφέρθηκε στην υπόθεση ντόπινγκ του Ντίνου Μήτογλου εξηγώντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανενός είδους ανοχή.

Η είδηση «έσκασε» σαν «βόμβα» την Τρίτη (29/3) αναφορικά με το γεγονός ότι ο Ντίνος Μήτογλου είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Μετά το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και τη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο, ο Ετόρε Μεσίνα ρωτήθηκε για την υπόθεση του Έλληνα φόργουορντ και εξήγησε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή ανοχή: «Εμείς ως σύλλογος, τόσο τα προηγούμενα χρόνια όσο και φέτος, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να ανταγωνιζόμαστε δίκαια, σεβόμενοι τον εαυτό μας, τους αντιπάλους μας και το παιχνίδι. Δεν έχουμε κανενός είδους ανοχή απέναντι στο ντόπινγκ, είτε πρόκειται για επιπολαιότητα είτε για εσκεμμένη κακή συμπεριφορά» ήταν τα λόγια του προπονητή της Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος συνέχισε:

«Ελπίζω ο Μήτογλου να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και ότι ήταν λάθος. Προφανώς περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την υπόθεση, αλλά η πιο σημαντική πτυχή - επαναλαμβάνω - είναι ο σεβασμός στη δουλειά μας. Λυπάμαι πολύ για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο ιατρικό μας τιμ. Είναι άνθρωποι οι οποίοι κάθε μέρα θυμούνται ποιοι είναι οι κανόνες και είναι πολύ προσεκτικοί σε όλα. Αν συμβαίνουν κάποια πράγματα εκτός ομάδας είναι κάτι που μας ενοχλεί. Και μας ενοχλεί πολύ ως ομάδα».

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.