Λάσο: «Ίσως με θεωρήσετε τρελό, αλλά παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο»

Λάσο: «Ίσως με θεωρήσετε τρελό, αλλά παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο»

Newsroom
Λάσο: «Ίσως με θεωρήσετε τρελό, αλλά παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο»
Ο Πάμπλο Λάσο θεωρεί πως η Ρεάλ έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό (24-38 σκορ ημιχρόνου) ενώ στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του στην επανάληψη.

Έπειτα από τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο πολυνίκης τεχνικός των Μαδριλένων δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Είναι σαν να κερδίσαμε... δύο ματς σήμερα. Έπρεπε να κερδίσουμε αλλά και να πάρουμε την διαφορά πόντων, κάτι που καταφέραμε στο τέλος. Ίσως να με θεωρήσετε τρελό, αλλά θα σας πω κάτι απλό: παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Χωρίς ενέργεια, όμως παίξαμε καλά. Στο δεύτερο, παίξαμε και καλά αλλά και με ενέργεια και γι' αυτό ήταν σαν να εμφανίστηκαν δύο διαφορετικές ομάδες»

«Είναι εύκολο να πούμε ότι χάσαμε κάποια σουτ στο πρώτο μέρος και ότι δεν είχαμε ενέργεια. Στο δεύτερο, είδαμε μια ομάδα με ενέργεια, η οποία δεν έπαιξε καλύτερα από το πρώτο ημίχορνο, αλλά ήταν ικανή να επιστρέψει, να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Θα μπορούσα να κριτικάρω το πρώτο μέρος και να πω παράλληλα πως είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και την δουλειά τους στην επανάληψη. Θα κρατήσω και τα δύο. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Βρισκόμαστε σε ροή αγώνων κάτι που μας αναγκάζει να κοιτάξουμε μπροστά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής (σ.σ. με τη Ζενίτ)».