Παναθηναϊκός: Επιτυχημένη η επέμβαση του Παπαπέτρου, την Τρίτη (01/02) το εξιτήριο

Παναθηναϊκός: Επιτυχημένη η επέμβαση του Παπαπέτρου, την Τρίτη (01/02) το εξιτήριο

Παναθηναϊκός: Επιτυχημένη η επέμβαση του Παπαπέτρου, την Τρίτη (01/02) το εξιτήριο
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πέρασε την πόρτα του χειρουργείου την Δευτέρα (31/01), με την επέμβαση να είναι απόλυτα επιτυχημένη όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε επέμβαση την Δευτέρα (31/01) προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ιγμορίτιδας που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες εβδομάδες.

Η «πράσινη» ΚΑΕ προχώρησε σε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την επιτυχημένη έκβαση του χειρουργείου, ενώ ενημέρωσε πως ο Παπαπέτρου θα πάρει εξιτήριο την Τρίτη (01/02). Δεν έγινε κάποια αναφορά στην ημερομηνία επιστροφής του, ωστόσο η πληροφορία αυτή προσεγγίστηκε από τον Δημήτρη Πρίφτη στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Άρη.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε πως παρόλο που δεν είναι σίγουρο το πότε ακριβώς θα είναι ξανά διαθέσιμος για την ομάδα, υπολογίζονται περίπου δύο με τρεις εβδομάδες απουσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιτυχημένη η επέμβαση του Παπαπέτρου

Σε επιτυχημένη ενδοσκοπική επέμβαση για την αντιμετώπιση της ιγμορίτιδας που τον ταλαιπωρούσε υποβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/1), στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αναμένεται την Τρίτη (1/2) να λάβει εξιτήριο.

Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.»

@Photo credits: euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.