Πρίφτης: «Τη Δευτέρα κάνει επέμβαση ο Παπαπέτρου, υπάρχει σκέψη για επιστροφή του Χουγκάζ»

Πρίφτης: «Τη Δευτέρα κάνει επέμβαση ο Παπαπέτρου, υπάρχει σκέψη για επιστροφή του Χουγκάζ»

Γιώργος Κούβαρης
Πρίφτης: «Τη Δευτέρα κάνει επέμβαση ο Παπαπέτρου, υπάρχει σκέψη για επιστροφή του Χουγκάζ»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης είπε ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα περάσει την Δευτέρα (31/1) την πόρτα του χειρουργείου, ενώ άφησε ανοικτή την άμεση επιστροφή του Νίκου Χουγκάζ.

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη με 103-83, ο 52χρονος τεχνικός των «πρασίνων» ρωτήθηκε για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα με την ιγμορίτιδα και όπως είπε χαρακτηριστικά «ο Παπαπέτρου αύριο (σ.σ. Δευτέρα 31/1) θα μπει να κάνει επέμβαση. Θα χρειαστεί κάποιο σοβαρό διάστημα. το οποίο δεν προσδιορίζεται αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να είναι δύο-τρεις εβδομάδες, μπορεί και λίγο παραπάνω».

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του Νίκου Χουγκάζ; «Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει πρόβλημα με την διαχείριση των τραυματισμών. Και σήμερα (Κυριακή 30/1) κάποια παιδιά που έπαιξαν υποφέρουν από κάποιες ενοχλήσεις. Και εξαιτίας αυτής της κατάστασης, ο αριθμός είναι μικρότερος. Τόσο για να προπονηθούμε, όσο και για να δουλέψουμε. Είναι μια σκέψη που έχουμε, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα».

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Δημήτρης Πρίφτης, είπε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Ήταν πολύ δύσκολη η διαχείριση του συγκεκριμένου παιχνιδιού και του τρόπου με τον οποίο παίζει ο Άρης. Ήταν μια ιδιαίτερη εβδομάδα για εμάς. Είχαμε μόνο μία μέρα για να προπονηθούμε και να συζητήσουμε τι θα κάνουμε και πώς θα παίξουμε. Όσο και για να ξεκουραστούμε. Λόγω και των πολλών αναβολών, κάπως έτσι θα είναι το πρόγραμμά μας από εδώ και στο εξής. Έχουμε σε δύο μέρες άλλο ματς και προχωράμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα