Παναθηναϊκός: Ενσωματώνεται και ο Χουγκάζ

Παναθηναϊκός: Ενσωματώνεται και ο Χουγκάζ

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Ενσωματώνεται και ο Χουγκάζ
Ο Παναθηναϊκός θα προσθέσει άμεσα στο ρόστερ του και τον Νίκο Χουγκάζ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta από τις 10/1.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ ετοιμάζεται να φορέσει άμεσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να τεθεί στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη από τη Δευτέρα 31/1! Το Gazzetta είχε αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ στις 10 Ιανουαρίου ότι είχε παρθεί η απόφαση από τους «πράσινους» να εντάξουν τον Νίκο Χουγκάζ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας πριν από τη λήξη του δανεισμού του στον Ιωνικό Νικαίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ο Χουγκάζ είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι τετραετές συμβόλαιο με τους «πράσινους» ωστόσο είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Νίκαιας. Στο εν λόγω ρεπορτάζ, το Gazzetta εξήγησε ότι μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου ο παίκτης θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό προκειμένου να ενισχύσει άμεσα την ομάδα.

Άλλωστε είχε πάρει μέρος σε μερικές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, όπερ και σημαίνει ότι γνωρίζει την ομάδα, όπως τον γνωρίζει καλά και ο τεχνικός των «πρασίνων». Μετά και την ανάγκη να περάσει ο Ιωάννης Παπαπέτρου την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα με την ιγμορίτιδα, αυτομάτως μεγάλωσε ακόμα περισσότερο και η ανάγκη της άμεσης απόκτηση του Χουγκάζ καθώς θα υπήρχε και ποσοτικό πρόβλημα στις τάξεις της ομάδας.

@Photo credits: eurokinissi