Παναθηναϊκός: Ενεργοποιεί και την απόκτηση του Χουγκάζ

Παναθηναϊκός: Ενεργοποιεί και την απόκτηση του Χουγκάζ

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Ενεργοποιεί και την απόκτηση του Χουγκάζ
Στον Παναθηναϊκό έχουν πάρει ήδη την απόφαση για την άμεση απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ και μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό του και τον ταλαντούχο φόργουορντ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ιωνικό Νικαίας.

Νωρίτερα από το καλοκαίρι θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Νίκος Χουγκάζ, καθώς οι «πράσινοι» θα ενεργοποιήσουν την επιστροφή του νεαρού φόργουορντ στο ΟΑΚΑ!

Όπως είναι γνωστό ο Χουγκάζ αγωνίζεται φέτος στον Ιωνικό Νικαίας με τη μορφή δανεισμού από το «τριφύλλι» αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες (αν όχι ημέρες) αναμένεται να γίνει μέλος της «πράσινης» οικογένειας και να τεθεί στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Άλλωστε και οι κινήσεις του Ιωνικού Νικαίας με την απόκτηση του Κέβιν Λάνγκφορντ και το «όχι» στον Άρη για την παραχώρηση του Γιώργου Γκιουζέλη, άνοιξαν ακόμα περισσότερο τον δρόμο στον Νίκο Χουγκάζ προκειμένου να κάνει να κάνει... μια ώρα αρχύτερα το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο Χουγκάζ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων με το «τριφύλλι» ενώ πήρε μέρος σε ένα μέρος της προετοιμασίας της ομάδας υπό τις οδηγίες του 52χρονου προπονητή.