Γιασικεβίτσιους για Μίροτιτς: «Έχει την τρομερή Όμικρον και αισθάνεται σαν... ζώο»

Γιασικεβίτσιους για Μίροτιτς: «Έχει την τρομερή Όμικρον και αισθάνεται σαν... ζώο»

Σταυρούλα Μουστακάτου
Γιασικεβίτσιους για Μίροτιτς: «Έχει την τρομερή Όμικρον και αισθάνεται σαν... ζώο»
Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από την Ούνικς και είχε έναν... ιδιαίτερο τρόπο να αναφερθεί στην περιπέτεια του Μίροτιτς με τον κορονοϊό.

Η Μπαρτσελόνα «φιλοξενήθηκε» στην έδρα της Ούνικς Καζάν για την 22η αγωνιστική και ηττήθηκε 70-64 πέφτοντας... θύμα των διαθέσεων των Λορέντζο και Τζον Μπράουν.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, κλήθηκε να σχολιάσει την απουσία του Μίροτιτς που βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας λόγω κορονοϊού και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα. Ο «Σάρας» ερωτηθείς για αυτήν την κατάσταση δήλωσε: «Έχει την τρομερή Όμικρον και αισθάνεται σαν... ζώο».

Το ίδιο «καυστικός» παρουσιάστηκε και όταν αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα λέγοντας: «Όλα τα μεγάλα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι αμυντικά ήμασταν σταθεροί εκτός από το τέλος της τρίτης περιόδου, όπου μας έτρεξαν ένα σερί με μερικούς... φτηνούς πόντους. Αμυντικά ένα τεράστιο πρόβλημα ήταν ότι κάναμε φάουλ στους σουτέρ, κάτι που κάναμε τέσσερις φορές.

Το τονίσαμε αυτό. Αλλά προφανώς, εμείς ως προπονητές δεν κάνουμε καλή δουλειά. Ο Χίγκινς ήταν εξαιρετικός, ο Ντέιβις ήταν εντάξει, σταθερός. Αλλά δεν μπορώ να βρω έναν τρίτο παίκτη που να ήταν σταθερός. Και με ενάμισι, δύο παίκτες δεν είναι αρκετοί για να κερδίσουμε στο Καζάν. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί».

Θυμίζουμε, άλλωστε, πως λίγο καιρό νωρίτερα είχε επισημάνει πως σε εποχές που έπαιζε εκείνος, θα έπιναν δύο κούπες τσάι και θα γύριζαν στη δουλειά.

@Photo credits: euroleague