Αρμάνι Μιλάνο: Ροντρίγκεθ και Ντιλέινι «έλαμψαν» στη μεγαλύτερη φετινή νίκη

Αρμάνι Μιλάνο: Ροντρίγκεθ και Ντιλέινι «έλαμψαν» στη μεγαλύτερη φετινή νίκη

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Αρμάνι Μιλάνο: Ροντρίγκεθ και Ντιλέινι «έλαμψαν» στη μεγαλύτερη φετινή νίκη
Το 11ο ήταν και το... τυχερό. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ και ο Μάλκολμ Ντιλέινι είχαν αγωνιστεί σε δέκα προηγούμενα ματς της Αρμάνι. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν είχαν καταφέρει να συγχρονιστούν σε αμφότερες καλές εμφανίσεις. Το κρατούσαν για τη Βαρκελώνη!

Η Αρμάνι Μιλάνο κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα που επικρατεί στη Βαρκελώνη της Μπαρτσελόνα για τη φετινή EuroLeague! Με το δίδυμο των κοντών, Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Μάλκολμ Ντιλέινι να περνάει από πολλά... κύματα, αλλά τελικά να συγχρονίζεται στο πιο μεγάλο «διπλό» της φετινής σεζόν!

Ο Ισπανός πόιντ γκαρντ σημείωσε 18 πόντους με 4/6 τρίποντα, 3/6 δίποντα και 4 ασίστ, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ είχε 15 πόντους με 4/5 τρίποντα, 1/4 δίποντα, 1/1 βολές και 1 ασίστ.

Οι δύο τους είχαν παίξει σε άλλα 10 ματς μαζί. Και μόνο σε ένα, κόντρα για την Άλμπα τη 14η αγωνιστική (13π., με 3/6 τριπ., 6 ριμπ., 4 ασίστ ο Ροντρίγκεθ - 10π., 2/4 τριπ., 3 ριμπ., 2 ασιστ ο Ντιλέινι), κατάφεραν να σημειώσουν διψήφιο αριθμό πόντων (έκαστος) χωρίς πάντως να φτάσουν στα στάνταρ της Βαρκελώνης.

Η σεζόν ξεκίνησε με το 5-0 των Ιταλών και τους δύο παίκτες να μοιράζονται το παρκέ. Και πότε να παίζει καλά ο ένας και πότε ο άλλος. Ποτέ, ωστόσο, δεν το έκαναν μαζί.

Ο Ντιλέινι έχασε μερικά ματς λόγω τραυματισμού (από την 6η μέχρι την 11η αγων.). Στο πρώτο κοινό ματς τους, μετά τα τρία ματς της Αρμάνι που αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊου, το δίδυμο της περιφέρειας έφερε μία μεγάλη νίκη.

@Photo credits: EuroLeague