Παναθηναϊκός: Δυο νέα κρούσματα κορονοϊού, έξι συνολικά στους «πράσινους»

Παναθηναϊκός: Δυο νέα κρούσματα κορονοϊού, έξι συνολικά στους «πράσινους»

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Δυο νέα κρούσματα κορονοϊού, έξι συνολικά στους «πράσινους»
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Τρίτη 28/12 ακόμη δυο κρούσματα Covid-19 πριν από τον αγώνα με τη Ζάλγκιρις, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου σε έξι.

Η διασπορά του κορονοϊού εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον Παναθηναϊκό, με την «πράσινη» ΚΑΕ να ανακοινώνει την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου πως ακόμη δυο μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά στην νόσο Covid-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους έξι νοσούντες (σ.σ. είχαν προηγηθεί δυο παίκτες και δυο μέλη του σταφ).

Όλα αυτά έπειτα από τη νίκη επί του Λαυρίου και την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ έπεται ο αγώνας με τη Ζάλγκιρις (30/12, 21:00) στο ΟΑΚΑ για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε δύο ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον COVID-19.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η σημερινή προπόνηση αναβάλλεται και βάσει πρωτοκόλλου το πρωί της Τετάρτης (29/12) θα πραγματοποιηθεί νέος μοριακός έλεγχος».

Διαβάστε ΕΔΩ τι αναφέρει το πρωτόκολλο για όσους βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό.