Αρμάνι Μιλάνο: Ανησυχία για Ντατόμε και Ροντρίγκεθ

Αρμάνι Μιλάνο: Ανησυχία για Ντατόμε και Ροντρίγκεθ

Σταυρούλα Μουστακάτου
Αρμάνι Μιλάνο: Ανησυχία για Ντατόμε και Ροντρίγκεθ
Νέα προβλήματα για την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα με τους Τζίτζι Ντατόμε και Σέρχιο Ροντρίγκεθ να αντιμετωπίζουν τραυματισμό.

Μετά τον τραυματισμό του Σαβόν Σιλντς στο χέρι που τον οδηγεί στην λύση του χειρουργείου και θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Τζίτζι Ντατόμε και Σέρχιο Ροντρίγκεθ φέρνουν μεγαλύτερη ανησυχία στο... στρατόπεδο της Αρμάνι.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ο Ντατόμε ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού και θα παραμείνει στα «πιτς» για τέσσερις εβδομάδες, με τους γιατρούς να επανεκτιμούν την κατάσταση μετά από αυτό το διάστημα.

Από την άλλη, αναφέρεται πως ο Ροντρίγκεθ έπαθε υποτροπή της πελματιαίας περιτονίτιδας στο αριστερό του πόδι μετά τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη Πέμπτη (16/12) και αναμένεται να ακολουθήσει ένα διάστημα θεραπείας, προτού να είναι έτοιμος να ενταχθεί ξανά στις προπονήσεις της ομάδας.

Η επόμενη αποστολή της Αρμάνι είναι εκτός έδρας και συγκεκριμένα την Τετάρτη (22/12) στο Κάουνας απέναντι στη Ζάλγκιρις για την 17η αγωνιστική της Euroleague.