Ράντολφ: Επέστρεψε σε αγώνα της EuroLeague μετά από 361 μέρες!

Ράντολφ: Επέστρεψε σε αγώνα της EuroLeague μετά από 361 μέρες!

Ευαγγελος Στελλάκης
Ράντολφ: Επέστρεψε σε αγώνα της EuroLeague μετά από 361 μέρες!
Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από την τελευταία εμφάνιση του Άντονι Ράντολφ στα παρκέ της EuroLeague. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Ρεάλ επανήλθε απόψε στην δράση, έπειτα από 361 ημέρες!

Το ημερολόγιο έγραφε 18 Δεκεμβρίου του 2020, όταν η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 82-86 στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού, επισκιαζόταν από τον σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο, του Άντονι Ράντολφ. Ο πολύπειρος φόργουορντ χρειάστηκε να περιμένει 361 ημέρες, δηλαδή σχεδόν ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος, προκειμένου να εμφανιστεί ξανά στα παρκέ της EuroLeague.

Ο Πάμπλο Λάσο τον χρησιμοποίησε για 21:41 λεπτά απόψε κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, στην άνετη νίκη της Ρεάλ με 87-64 στο WiZink Center. Ο 32χρονος ψηλός σημείωσε 13 πόντους με 2/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 6/6 βολές. Γέμισε τη στατιστική του με 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι 1 μπλοκ, ενώ κέρδισε και 4 φάουλ. Συνολικά μάζεψε 15 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, δείχνοντας πως έχει ακόμη πολλά να προσφέρει στους Μαδριλένους.

Προσφάτως, ο Ράντολφ είχε πάρει τα πρώτα του φετινά λεπτά συμμετοχής στην ισπανική λίγκα, έχοντας πατήσει παρκέ για 13' και 18' κόντρα σε Σαραγόσα και Μάλαγα αντιστοίχως. Ο κόουτς Λάσο θέλησε σταδιακά να τον επαναφέρει στην δράση, καθώς ο η αποχή του από τα παρκέ ήταν πολύμηνη κι ως γνωστόν η επάνοδος από μια τόσο μακροχρόνια απουσία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Πλέον, προστίθεται ξανά κι εκείνος στη... φαρέτρα των Los Blancos.

@Photo credits: euroleague.net