Αρμάνι: Μένει εκτός και ο Μπιλίγκα λόγω τραυματισμού

Αρμάνι: Μένει εκτός και ο Μπιλίγκα λόγω τραυματισμού

Newsroom
Αρμάνι: Μένει εκτός και ο Μπιλίγκα λόγω τραυματισμού
Δεν σταματάει να γεμίζει το απουσιολόγιο του Έτορε Μεσίνα, αφού στη λίστα των τραυματισμών προστίθεται και ο Πολ Μπιλίγκα που θα μείνει εκτός δράσης μέχρι νεοτέρας.

Μία κακή περίοδος για την Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζεται, με τους Ιταλούς να βλέπουν ακόμη έναν παίκτη τους να παραμένει στα «πιτς».

Μετά τον τραυματισμό του Ντίνου Μήτογλου που τον οδήγησε στο χειρουργείο και την περίπτωση θλάσης του Ντιλέινι που τον κράτησε εκτός παρκέ και αναμένεται να επιστρέψει απέναντι στον Ολυμπιακό, ακολούθησε η ανακοίνωση για τον Πολ Μπιλίγκα.

Όπως ανέφερε η Αρμάνι, ο 31χρονος σέντερ υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι και πρόκειται να μείνει εκτός τις επόμενες ημέρες. Ο Μπιλίγκα αγωνιζόταν κυρίως στο ιταλικό πρωτάθλημα ως ο τρίτος «ψηλός» της ομάδας, ενώ στην Euroleague έχει μετρήσει 3 συμμετοχές δίχως να καταφέρει να σκοράρει.

@Photo credits: euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.