Μήτογλου: Υποβλήθηκε σε επέμβαση, επανεκτίμηση σε 1 μήνα

Μήτογλου: Υποβλήθηκε σε επέμβαση, επανεκτίμηση σε 1 μήνα

Μήτογλου: Υποβλήθηκε σε επέμβαση, επανεκτίμηση σε 1 μήνα
Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε πως ο Ντίνος Μήτογλου υποβλήθηκε σε επέμβαση για να διορθώσει τη ζημιά στο αριστερό του πόδι. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε ένα μήνα.

Ο Ντίνος Μήτογλου ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει σύντομα, αφού ο Έλληνας φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο υποβλήθηκε το Σάββατο (20/11) σε επέμβαση για να διορθώσει το κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού του.

Σύμφωνα με την ιταλική ομάδα ο Μήτογλου ξεκίνησε άμεσα την αποθεραπεία του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε ένα μήνα. Το Gazzetta σας έχει ενημερώσει ότι ο συνολικός χρόνος της απουσίας του Μήτογλου θα είναι διπλάσιος (δύο μήνες) και μάλιστα θα απουσιάσει από τα δύο προσεχή ματς απέναντι σε Ολυμπιακό (26 Νοεμβρίου στο ΣΕΦ) και Παναθηναϊκό (στις 14 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ).

«Σας ευχαριστώ όλους για τα ατελείωτα μηνύματα στήριξης. Θα κάνω την επέμβαση αύριο, αλλά το μυαλό και η καρδιά μου παραμένουν με την ομάδα για το σημερινό σημαντικό παιχνίδι.

Θα επιστρέψω πιο δυνατός και πιο έτοιμος, μετά την αποθεραπεία μου. Πρέπει να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο στη ζωή μας, με υπομονή, επιμονή και αξιοπρέπεια γιατί αυτό κάνουν οι νικητές.

Ευχαριστώ το ιατρικό επιτελείο, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, που με στηρίζουν σε κάθε βήμα», ήταν το μήνυμα που έστειλε την παραμονή της επέμβασης ο Μήτογλου.

Φέτος ο Έλληνας φόργουορντ μετράει 8.3 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 0.7 κλεψίματα μ.ό. σε 10 αγώνες στην EuroLeague

@Photo credits: EuroLeague