Αρμάνι Μιλάνο: Θέλει τον Μπαλντάσο της Φορτιτούντο (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Αρμάνι Μιλάνο: Θέλει τον Μπαλντάσο της Φορτιτούντο (vid)
Ο Τομάσο Μπαλντάσο, ο οποίος ανήκει στην Φορτιτούντο Μπολόνια, βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο που αναζητά παίκτη για να γεμίσει την περιφερειακή της γραμμή.

Σύμφωνα με το Sportando, η ομάδα του κόουτς Έτορε Μεσίνα επιθυμεί να εντάξει στην περιφέρεια της τον 23χρονο διεθνή πλειμέικερ, ο οποίος μετρά φέτος 6.3 πόντους με 39% στα τρίποντα, 2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 20 λεπτά κατά μέσο όρο, σε επτά παιχνίδια της Serie A.

Ο Μπαλντάσο (1.91μ.) ανήκει από το 2020 στην Φορτιτούντο Μπολόνια κι αποτελεί μια λύση που φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά ο σύλλογος από το Μιλάνο, στο πλαίσιο της ισχυροποίησης του ιταλικού στοιχείου στο ρόστερ της, μεταξύ άλλων.

Είναι γνωστό άλλωστε πως εδώ και περίπου έναν μήνα οι Λομβαρδοί σκανάρουν την αγορά για να βρουν έναν επιπλέον παίκτη για το backcourt, με τον Ντιλέινι να είναι ακόμη στα... πιτς και τον Μορασκίνι να κινδυνεύει με τιμωρία λόγω ντόπινγκ. Συν τοις άλλοις, οι Γκραντ και Ντάνιελς δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, κάτι που σημαίνει πως ο Μεσίνα αναγκάζεται να επισπεύσει τις διαδικασίες απόκτησης γκαρντ.

Μένει να δούμε αν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Αρμάνι και της Φορτιτούντο θα έχουν ευτυχή κατάληξη, ούτως ώστε να ντυθεί εν τέλει στα... ερυθρόλευκα ο νεαρός διεθνής.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.