Αρμάνι Μιλάνο: Εξετάζει την αγορά για γκαρντ, αλλά χωρίς βιασύνη

Αρμάνι Μιλάνο: Εξετάζει την αγορά για γκαρντ, αλλά χωρίς βιασύνη

Ευαγγελος Στελλάκης
Αρμάνι Μιλάνο: Εξετάζει την αγορά για γκαρντ, αλλά χωρίς βιασύνη
Τα πρόσφατα προβλήματα που προέκυψαν στην περιφέρεια της Αρμάνι Μιλάνο την αναγκάζουν να στρέψει τις κεραίες της στην αγορά, αλλά παράλληλα η αήττητη πορεία της ομάδας εντός κι εκτός των τειχών προσφέρουν χρόνο για την οριστική λήψη αποφάσεων.

Ο τραυματισμός του Μάλκολμ Ντιλέινι (θα απουσιάσει για 3-4 εβδομάδες) ήρθε να προστεθεί δίπλα στην αποχή του Ρικάρντο Μορασκίνι (θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ) από τις αθλητικές δραστηριότητες. Ως εκ τούτου οι λύσεις στο backcourt του Έτορε Μεσίνα περιορίζονται αριθμητικά και ποιοτικά, την ώρα που ο πρώην παίκτης του Προμηθέα Πατρών, Τζέριαν Γκραντ, εξακολουθεί να μην πείθει με την παρουσία του.

Όπως μεταδίδει η "La Gazzetta dello Sport" πάντως, η Αρμάνι Μιλάνο παρακολουθεί ήδη διακριτικά την αγορά, αλλά το κάνει χωρίς άγχος και βιασύνη. Η βαθμολογική θέση της ομάδας τόσο στην EuroLeague, όσο και στη Serie A (σε αμφότερες τις διοργανώσεις οι Λομβαρδοί είναι 1οι με 5-0 ρεκόρ) προσφέρει ηρεμία, μέχρις ότου να ληφθεί η οριστική απόφαση για μεταγραφική ενίσχυση στην περιφέρεια.

Εν τω μεταξύ, η σταδιακή επιστροφή του Τρόι Ντάνιελς στην δράση κι η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί στα προσεχή παιχνίδια (26/10 στο Μόναχο με την Μπάγερν, 28/10 στο Φόρουμ με τον Ερυθρό Αστέρα), δεν αποκλείεται να παίξει κάποιον ρόλο στις σκέψεις των ανθρώπων του ιταλικού συλλόγου.

@Photo credits: euroleague.net