Ολυμπιακός: Να κρατήσει απόρθητο το... κάστρο του ΣΕΦ με Μακάμπι

Νίκος Καρφής
Ολυμπιακός: Να κρατήσει απόρθητο το... κάστρο του ΣΕΦ με Μακάμπι
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι (21:00, Novasports Prime) και θέλει να διατηρήσει το αήττητο του στο ΣΕΦ.

Να τελειώσει με θετικό τρόπο τη διαβολοβδομάδα ψάχνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε από την Εφές στην Τουρκία, πετυχαίνοντας μόνο 3 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο στη χειρότερη επίδοση της ιστορίας του στη Euroleague.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τη Μακάμπι (21:00, Novasports Prime) στο ΣΕΦ και αναζητούν τρόπο για να κρατήσουν απόρθητη την έδρα τους, αφού μέχρι στιγμής μετρούν 6 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

H oμάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται στο 7-3, ενώ οι... ερυθρόλευκοι έπεσαν στο 6-4 μετά την ήττα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο ματς και τόνισε πως το 6-0 εντός και το 0-4 εκτός είναι κάτι που κάποιοι καταπιάνονται και είναι βολικό. Από την πλευρά του ο Σφαιρόπουλος ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να αλλάξει τσιπάκι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Τώρα από την πλευρά των τραυματιών, ούτε κόντρα στην Μακάμπι (19/11, 21:00) θα αγωνιστεί ο Λιβιό Ζαν Σαρλ, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από κάκωση. Η συμμετοχή του στο προσεχές ντέρμπι (22/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

To πρόγραμμα της ημέρας

Ούνικς-Άλμπα 18:00
Εφές-Μονακό 19:15
Ζενίτ-Αρμάνι 19:45
Ζαλγκίρις-Φενέρ 20:45
Ολυμπιακός-Μακάμπι 21:00
Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ 21:30
Βιλερμπάν-Μπαρτσελόνα 22:00

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.