Ολυμπιακός: Το χειρότερο δεκάλεπτο στην ιστορία του, έβαλε μόνο 3 πόντους

Νίκος Καρφής
Ολυμπιακός: Το χειρότερο δεκάλεπτο στην ιστορία του, έβαλε μόνο 3 πόντους
Ο Ολυμπιακός... βραχυκύκλωσε στην 4η περίοδο κόντρα στην Εφές και πέτυχε μόλις 3 πόντους στη χειρότερη επίδοση της ιστορίας του.

Βαριά ήττα με 88-69 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Εφές στην Τουρκία. Οι Πειραιώτες.... βραχυκύκλωσαν στην επίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο και πέτυχαν μόλις 3 πόντους. Φυσικά με αυτή τη συγκομιδή δεν θα μπορούσαν να πάρουν το διπλό κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι μόνοι που σκόραραν ήταν ο Φαλ με μια βολή και ο Βεζένκοφ με ένα δίποντο. Μάλιστα αυτοί οι 3 πόντοι είναι και η χειρότερη επίδοση στην ιστορία του στη Euroleague σε ένα δεκάλεπτο. Πριν από αυτό είχε 5 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο κόντρα στη Μπασκόνια στην ήττα που γνώρισε στις 12 Δεκέμβρη του 2007. Έξι πόντους είχε πετύχει στις 31 Γενάρη του 2019 στην ήττα με 55-76 από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Αταμάν έτρεξε ένα επιμέρους 20-3 στην τέταρτη περίοδο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

β

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.