Μπαρτζώκας: «Καταστροφική η τελευταία περίοδος»!

Μπαρτζώκας: «Καταστροφική η τελευταία περίοδος»!

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Καταστροφική η τελευταία περίοδος»!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έπειτα από την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές, στάθηκε στα λάθη της τέταρτης περίοδου, την οποία χαρακτήρισε καταστροφική.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε αρχικά μετά την ήττα των Πειραιωτών στην Κωνσταντινούπολη: «Συγχαρητήρια στην Εφές. Έδειξαν συνέπεια για 40 λεπτά. Για 30 λεπτά ελέγχαμε το ματς για αυτό και το σκορ ήταν κλειστό. Η τελευταία περίοδος ήταν καταστροφική. Σταματήσαμε να παίζουμε συγχρόνως άμυνα και επίθεση. Ήμασταν απογοητευμένοι για αυτό και χάσαμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι την Παρασκευή με την Μακάμπι. Είναι μία δύσκολη πρόκληΜση και σε αυτήν επικεντρωνόμαστε».

Σχετικά με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ σχολίασε: «Δεν κρίνω τους παίκτες όταν παίζουν άσχημα ούτε τους δίνω τα εύσημα όταν παίζουν καλά. Ήταν μία κακή νύχτα για τον Τάιλερ, αλλά έχουν υπάρχει και πολύ καλές για αυτόν»

Τέλος για τον Φαλ είπε: «Είναι ένα πλάνο που αφορά την άμυνα για εμάς. Η Εφές έχει καλούς δημιουργούς στην περιφέρεια που όταν πασάρουν είναι πολύ δύσκολο. Στην τελευταία περίοδο χάσαμε το μυαλό μας. Ο Φαλ είναι πολύ καλός αμυντικός στην περίμετρο, για 30 λεπτά παίξαμε σωστή άμυνα. Στην δ' περίοδο ήταν μία εντελώς διαφορετική κατάσταση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.