Έισι: «O Ολυμπιακός μπορεί να κάνει... θόρυβο» (vid)

Έισι: «O Ολυμπιακός μπορεί να κάνει... θόρυβο» (vid)

Έισι: «O Ολυμπιακός μπορεί να κάνει... θόρυβο» (vid)
Ο Κουίνσι Έισι μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, τον Ολυμπιακό. Τόνισε ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ο μικρός αδερφός του και υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να κάνει... θόρυβο.

Το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Κουίνσι Έισι μίλησε για τη νέα του ομάδα, για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το υλικό για να κάνουν... θόρυβο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι μία όμορφη πόλη, μία όμορφη χώρα. Οι άνθρωποι είναι ευγενικοί, το φαγητό εξαιρετικό! Και η ομάδα είναι πολύ καλή», ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV o Κουίνσι Έισι και συνέχισε:

«Πέρσι πήρα λίγο χρόνο για την οικογένειά μου. Έμεινα για λίγο εκτός μπάσκετ λόγω Covid και με όλα όσα συνέβησαν. Μόλις είχα γίνει ξανά πατέρα. Όταν ήμουν έτοιμος θα περίμενα για την καλύτερη ευκαιρία και τώρα αυτή ήρθε στον δρόμο μου».

Σχετικά με την συνεργασία του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τόνισε: «Εξαιρετικός τύπος. Και ο βοηθός του το ίδιο. Πολύ καλοί άνθρωποι, έντονοι, συγκεντρωμένοι. Πάντα άκουγα τα καλύτερα για την Ελλάδα».
Για τον χαρακτήρα του: «Είμαι απλά ο εαυτός μου! Δεν προσπαθώ να δείξω κάτι που δεν είμαι. Παίζω σκληρά, οι φίλαθλοι το ξέρουν και το σέβονται αυτό. Τους αντιμετωπίζω όλους με σεβασμό. Δεν έχει σημασία ποια είναι η θέση σου, όλοι είναι άνθρωποι και τους αντιμετωπίζω με τον ίδιο σεβασμό».

Για ένα κάρφωμα πριν λίγα χρόνια μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι ένας μεγάλος παίκτης, αλλά στο μπάσκετ συμβαίνουν και τέτοιες φάσεις. Προσπάθησε να με κόψει, όμως ήμουν στον αιφνιδιασμό και κάρφωσα. Είναι όμως ένας σπουδαίος παίκτης, έφτασε εκεί που βρίσκεται με σκληρή δουλειά και έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνον».

Για το μπάσκετ στην Ευρώπη: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες, την διοργάνωση, τους οπαδούς... Υπάρχει πάθος, κάθε κατοχή μετράει».

Για τον Ντόρσεϊ: «Είναι αδερφός μου! Ο μικρός μου αδερφός! Είμαστε πολύ φίλοι, τον αγαπάω!»

Για τον Χάντερ: «Επικοινώνησα μαζί του, μου έδωσε μία καλή οπτική για την πόλη. Είναι ένας τρομερός παίκτης. Τον αγαπάω».

Τέλος, για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Νομίζω ότι έχουμε το ταλέντο και ένα καλό τεχνικό επιτελείο. Είναι σημαντικό να μείνουμε υγιείς, να σκεφτόμαστε και να ακολουθούμε το πλάνο μας. Μπορούμε να κάνουμε θόρυβο!».

@Photo credits: INTIME