Oλυμπιακός: Να συνεχίσει το σερί στην Αγία Πετρούπολη

Oλυμπιακός: Να συνεχίσει το σερί στην Αγία Πετρούπολη

Νίκος Καρφής
Oλυμπιακός: Να συνεχίσει το σερί στην Αγία Πετρούπολη
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Ζενίτ για τη Euroleague και ψάχνει τρόπο να φτάσει τις 4 σερί νίκες.

Μετά τις σημαντικές νίκες του μέσα στο ΣΕΦ, ήρθε η ώρα για εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες δοκιμάζονται στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στη Ζενίτ (19:00, Novasports Prime) για την 9η αγωνιστική της Euroleague και θέλουν να συνεχίσουν στο σωστό δρόμο.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα προέρχεται από τις τρεις σερί εντός έδρας νίκες και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, έχοντας 6-2 ρεκόρ. Από την άλλη οι Ρώσοι μετρούν δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και είναι στο 5-3.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί γιατί ακόμα δεν έχουν πετύχει κάτι, αφού η σεζόν βρίσκεται ακόμα στην αρχή και υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά.

Από την πλευρά του ο Σάσα Βεζένκοφ ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι... πεινασμένος και έτοιμος να πανηγυρίσει κι άλλες νίκες στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας με τα μπλοκ, αφού μετρά τάπες μ.ο, ενώ είναι τρίτος καλύτερος στα λάθη, κάνοντας 11.6 ανά ματς. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας θα κληθεί να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του, αφού το 2019-20 ήταν παίκτης του Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα

Ζενίτ-Ολυμπιακός 19:00
Φενέρ-Αρμάνι 19:45
Μονακό-Μπάγερν 21:00
Ρεάλ-Ζαλγκίρις 21:45

@Photo credits: INTIME