Μπαρτζώκας: «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα» (vid)

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα» (vid)

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα» (vid)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι της Παρασκευής (12/11, 19:00) στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στη Ζενίτ όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να φτάσει στην πρώτη φετινή του νίκη μακριά από το ΣΕΦ.

«Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Είναι σε διαφορετική χρονική περίοδο. Είναι ένα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας λόγω έδρας, καλής ομάδας, ταλέντου, εμπειρίας. Ελπίζουμε πως θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όπως πρέπει το παιχνίδι, με βάσει το πλάνο που έχουμε καταστρώσει για να το πάρουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του γι' αυτό το παιχνίδι.

Όσον αφορά τα καλά ποσοστά της ρωσικής ομάδας, είπε: «Σούταραν πάρα πολύ καλά και με την Έφες έξω και στο παιχνίδι με την Ζιέλονα Γκόρα, που βέβαια είχε άλλο βαθμό δυσκολίας. Όμως, το πως έπαιξαν με την Εφές καταδεικνύει και το επίπεδό τους. Πρέπει να αμυνθούμε καλά, πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να είναι άνετοι στο παρκέ, οι δημιουργοί τους να μην έχουν πολλές επιλογές στις πάσες και να έχουμε χέρια στην μπάλα. Γενικά πρέπει να είμαστε σκληροί και να ελέγχουμε το παιχνίδι».

Κλείνοντας σχολίασε την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του Ολυμπιακού: «Όλες οι ομάδες βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Όσο προχωράει η σεζόν όλες οι ομάδες έχουν καλύτερη εκτέλεση και αμυντικά και επιθετικά. Παίζει βέβαια πολύ σημαντικό ρόλο το ότι όταν κερδίζει η ομάδα όλοι έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουμε. Επίσης, πολύ βασικό κομμάτι είναι το πόσους παίκτες χάνεις από τραυματισμούς. Εμείς είχαμε θέματα με τον Χασάν Μάρτιν στα προηγούμενα παιχνίδια, τώρα, όμως, είναι καλύτερα. Γενικά πιστεύουμε πως αν είμαστε υγιείς σωματικά, αλλά και πνευματικά και είμαστε ταπεινοί, θα πάμε καλά. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, γιατί πραγματικά δεν έχουμε κάνει τίποτα. Είμαστε ακόμη πολύ νωρίς στη χρονιά. Πάντα πάμε με την ίδια προσέγγιση, πως το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Ας συγκεντρωθούμε, λοιπόν, στο ματς με τη Ζενίτ, ας δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε και αν κερδίσουμε θα είναι πολύ σημαντικό!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.