Βεζένκοβ: «Είμαστε πεινασμένοι και έτοιμοι να πάρουμε κι άλλες νίκες» (vid)

Βεζένκοβ: «Είμαστε πεινασμένοι και έτοιμοι να πάρουμε κι άλλες νίκες» (vid)

Newsroom
Βεζένκοβ: «Είμαστε πεινασμένοι και έτοιμοι να πάρουμε κι άλλες νίκες» (vid)
Ο Σάσα Βεζένκοβ ανέφερε πριν το ταξίδι του Ολυμπιακού για την Ρωσία και την αυριανή «μαχή» με την Ζενίτ (12/11, 19:00) πως είναι αισιόδοξος για το συγκεκριμένο ματς, ενώ τόνισε πως υπάρχουν κι άλλα περιθώρια για βελτίωση.

Ο 26χρονος φόργουορντ δήλωσε αρχικά, κατά την αναχώρηση της ερυθρόλευκης αποστολής για την Αγία Πετρούπολη: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει και στην περσινή σεζόν και στη φετινή. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, πολύ καλό προπονητή και για να κερδίσουμε θα πρέπει να δώσουμε το 100% και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Είμαι αισιόδοξος για αυτό το παιχνίδι».

Στη συνέχεια εξήγησε τι πρέπει να κάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ώστε να επιστρέψουν με το ροζ φύλλο: «Θα πρέπει να ελέγχουμε το ρυθμό του αγώνα και να είμαστε πάρα πολύ σκληροί στην άμυνα γιατί από την άμυνα κερδίζονται τα παιχνίδια. Στην έδρα μας το έχουμε καταφέρει, όμως, εκτός έδρας δεν είμαστε τόσο αποτελεσματικοί. Η Ζενίτ έχει πάρα πολύ ταλέντο στην επίθεση, έχει παίκτες που μπορούν να βάλουν με πολλούς τρόπους τη μπάλα στο καλάθι. Οπότε πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε σκληρή άμυνα, να τους περιορίσουμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».

Σχετικά με τα περιθώρια βελτίωσης του Ολυμπιακού, εξήγησε: «Εννοείται πως υπάρχουν και πρέπει να βελτιωθούμε. Είναι ακόμη πολύ νωρίς στη σεζόν. Είναι η 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Δεν έχουμε δείξει ακόμα τίποτα. Είμαστε πεινασμένοι και έτοιμοι να πάρουμε κι άλλες νίκες και να βελτιωθούμε. Για αυτό κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι που είναι και το πιο σημαντικό».

@Photo credits: INTIME