Πρίφτης: «Θέλαμε και αξίζαμε να νικήσουμε, μεγάλη δύναμη το ΟΑΚΑ»

Newsroom
Πρίφτης: «Θέλαμε και αξίζαμε να νικήσουμε, μεγάλη δύναμη το ΟΑΚΑ»
Ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας για τη μεγάλη νίκη στάθηκε στην δύναμη που άντλησε η ομάδα του από το ΟΑΚΑ.

Αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση όσον αφορά το παιχνίδι απέναντι στην Εφές: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν μια πειστική νύχτα. Ήμασταν πολύ καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είχαμε καποια κενά, αλλά σε γενικές γραμμές είχαμε καλή απόδοση. Είμαστε χαρούμενοι, θέλαμε και αξίζαμε να νικήσουμε απόψε. Και φυσικά θα πρέπει να ηρεμήσουμε άμεσα και να κρατήσουμε το μυαλό μας στο δύσκολο παιχνίδι της Παρασκευης απέναντι σε μια ομάδα με αθλητικότητα. Και θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια και είναι διαφορετικό όταν παίζουμε στο ΟΑΚΑ. Νιώθουμε διαφορετικά εδώ και σίγουρα μας έδωσαν ώθηση».

Και συνέχισε: «Είχαμε πιο μεγάλη διάρκεια σε αυτά που κάναμε. Καλύτερο μακρινό σουτ, τρέξαμε καλύτερα στο ανοικτό γήπεδο, ενώ υπάρχουν και κάποια πράγματα που πρέπει να διατηρήσουμε σε μεγαλύτερη διάρκεια καθώς είχαμε κάποια κενά. Και πάλι είχαμε κενά, αλλά σίγουρα είμαστε πιο ικανοποιημένοι από άλλες φορές. Είμαστε σε μια διαδικασία που πρέπει να βελτιωνόμαστε. Τα παιδιά δουλεύουν και προσπαθούν, πιστεύω πως αυτό θα έρθει. Εμείς θέλουμε να πάνε κάποια πράγματα πιο γρήγορα. Αλλά, πηγαίνουν με τρόπο που πρέπει να πάνε για τα παιδιά».

Όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι του Παναθηναϊκού; «Προφανώς οι αριθμοί λένε ότι παίξαμε καλύτερη στην άμυνα. Πολλές φορές όταν δεν παίζεις καλά στην επίθεση, για να βρεις ψυχολογία, αυτό σε κάνει και στην άμυνα λιγότερο αποφασιστικό. Και τα δύο παίζουν ρόλο, όχι μόνο το αμυντικό κομμάτι. Σίγουρα, κρατήσαμε μια καλή ομάδα σε χαμηλό σκορ. Βέβαια, η Εφές δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση και έχει σοβαρές απουσίες. Αλλά η εμφάνισή μας ήταν καλή, πρέπει να παίζουμε έτσι και στις δύο πλευρές του γηπέδου και να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοσή μας».