Αρμάνι: Νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες ο Ντιλέινι

Αρμάνι: Νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες ο Ντιλέινι

Ευαγγελος Στελλάκης
Αρμάνι: Νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες ο Ντιλέινι
Πονοκέφαλος για τον κόουτς Έτορε Μεσίνα, καθώς έγινε επισήμως γνωστό πως θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μάλκολμ Ντιλέινι για διάστημα τριών εβδομάδων.

Ο 32χρονος γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο αποκόμισε πρόβλημα από τη χθεσινή αναμέτρηση με την Βιλερμπάν και διαπιστώθηκε, έπειτα από την εξέταση που έγινε, πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό του μηρό. Όπερ σημαίνει πως αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Ο Ντιλέινι θα χάσει δεδομένα όλα τα ματς της ιταλικής ομάδας ως το τέλος Οκτωβρίου (Μπάγερν εκτός, Ερυθρό Αστέρα εντός) αλλά και σημαντικές αναμετρήσεις ως τα μέσα Νοεμβρίου (Μπαρτσελόνα εντός, Φενέρμπαχτσε εκτός), όταν και θα γίνει νέα ιατρική εκτίμηση για την κατάσταση του.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Αρμάνι στις 26 Νοεμβρίου στο ΣΕΦ και μένει να δούμε αν ο Ντιλέινι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής.

@Photo credits: euroleague.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.