Παναθηναϊκός: Κοντά σε Φερέλ (vids)

Παναθηναϊκός: Κοντά σε Φερέλ (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Κοντά σε Φερέλ (vids)
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας συμφωνίας, καθώς ετοιμάζεται να κάνει δικό του, τον Αμερικανό γκαρντ, Γιόγκι Φερέλ.

Όπως είχε αποκαλύψει το Gazzetta στις 25 Σεπτεμβρίου, οι «πράσινοι» προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν το colpo grosso προκειμένου να κάνουν δικό τους, τον Γιόγκι Φερέλ! Αν και οι συζητήσεις είχαν φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο και ο παίκτης ήταν έτοιμος να προβάρει τα «πράσινα» η υπόθεση «κόλλησε» λόγω των διαφορών που προέκυψαν στο οικονομικό κομμάτι.

Όμως το «χάσμα» φαίνεται πώς γεφυρώθηκε καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από το να ολοκληρώσουν τη συμφωνία και ο 28χρονος γκαρντ να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού». Τις τελευταίες ημέρες έγινε νέος κύκλος συζητήσεων, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο Φερέλ δεν έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας από το ΝΒΑ, το οποίο -από τη πρώτη στιγμή- αποτελούσε την προτεραιότητά του.

Σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες του Gazzetta, ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αποτελέσει τον παίκτη που θα λύσει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στη θέση του πλέι μέικερ. Ο Γιόγκι Φερέλ έχει αγωνιστεί σε 259 ματς στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Μπρούκλιν Νετς, Σακραμέντο Κινγκς, Ντάλας Μάβερικς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, έχοντας κατά μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 42% εντός παιδιάς και 37% στα τρίποντα.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να δουλεύουν μυστικά την υπόθεση θέλοντας να εξασφαλίσουν το «ναι» του Αμερικανού γκαρντ. Για τον Φερέλ υπήρχε και έντονο ενδιαφέρον από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία με τη σειρά της προσπαθούσε να τον κάνει δικό της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image