Παναθηναϊκός: Πάει για το «μπαμ» με τον Γιόγκι Φερέλ (vids)

Παναθηναϊκός: Πάει για το «μπαμ» με τον Γιόγκι Φερέλ (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Πάει για το «μπαμ» με τον Γιόγκι Φερέλ (vids)
Ο Παναθηναϊκός παλεύει να κάνει δικό του τον ΝΒΑer Γιόγκι Φερέλ, ο οποίος αποτελεί και τον εκλεκτό του Δημήτρη Πρίφτη για τη θέση του πλέι μέικερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από τις ΗΠΑ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Γιόγκι Φερέλ προκειμένου να τον κάνει δικό του!

O Αμερικανός πλέι μέικερ αποτελεί τον εκλεκτό του Έλληνα προπονητή για την θέση του point guard προκειμένου να κλείσει και το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ωστόσο οι «πράσινοι» έχουν «λοκάρει» τον συγκεκριμένο παίκτη ώστε να αποτελέσει τον παρτενέρ του Κέντρικ Πέρι για τη θέση του πλέι μέικερ.

Ο Γιόγκι Φερέλ μετράει 259 ματς στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Μπρούκλιν Νετς, Σακραμέντο Κινγκς, Ντάλας Μάβερικς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, έχοντας κατά μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 42% εντός παιδιάς και 37% στα τρίποντα.

Τηρουμένων των αναλογιών και των οικονομικών δεδομένων, πρόκειται για έναν παίκτη από το... πάνω ράφι για τον Παναθηναϊκό στην προσπάθειά του να διακριθεί τη φετινή σεζόν στην EuroLeague και να αποκτήσει περισσότερες και ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ του. Παρόλα αυτά τα πάντα είναι ανοικτά καθώς πρέπει να «γεφυρωθεί» η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ ο παίκτης δεν έχει κλείσει ακόμα το κεφάλαιο ΝΒΑ.

Όπερ και σημαίνει ότι οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες όσον αφορά τις συζητήσεις Παναθηναϊκού και Φερελ.

@Photo credits: NBA/Getty Images