Σπανούλης: «Αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου»

Σπανούλης: «Αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου»

Νίκος Καρφής
Σπανούλης: «Αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου»
O Βασίλης Σπανούλης είπε το δικό του ευχαριστώ στον οργανισμό του Ολυμπιακού και σε όλους βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να τον τιμήσουν στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου.

Ιδίαιτερη ήταν η Δευτέρα (27/9) για τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος παραχώρησε αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ. O Κill Bill υποστήριξε ότι δεν νιώθει καμία κατάθλιψη αποχωρώντας από την ενεργό δράση, τονίζοντας ότι το... έχει τερματίσει.

Ο ίδιος μίλησε στο Gazzetta και έδειξε πόσο θα του λείψει που δεν θα πατά πλέον παρκέ για να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό και με ανάρτηση του στο instagram έδειξε πολλά από το συναισθήματα για το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του που έκλεισε.

«Είναι πάντα δύσκολο να κλείνεις ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σου, όμως όταν νιώθεις την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό να σε περιβάλουν, όλα γίνονται πιο εύκολα. Η χθεσινή μέρα θα μου μείνει αξέχαστη. Μέσα απ’ την καρδιά μου, ευχαριστώ την ομάδα μου για την μεγάλη τιμή, τους προέδρους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τους παίκτες, τους προπονητές, το σταφ και όσους ακόμα βρέθηκαν στο ΣΕΦ. Αυτές οι ξεχωριστές στιγμές και η αγάπη του απλού κόσμου που την νιώθω καθημερινά είναι που με κάνουν να αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου», έγραψε ο θρύλος των Πειραιωτών.

@Photo credits: instagram/ vasillis7span