Μπαρτζώκας: «Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα»

Μπαρτζώκας: «Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα»

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του, ενώ εξήγησε ότι ήταν ένα καλό τεστ ακόμα και αν ο Ολυμπιακός είχε γνωρίσει την ήττα από την Μονακό.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είπε αρχικά για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό ότι «ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι και σαν διακύμανση και σαν εξέλιξη. Ήταν ματς EuroLeague με επαφές και δυναμική. Οι επιθέσεις ήταν πολύ καλές γιατί υπήρξε ομαδικότητα. Ο πλέι μέικερ έπαιξε καταπληκτικά με 13 ασίστ αλλά και ο Μοτιεγιούνας είχε δημιουργία από το 5» και συνέχισε:

«Παίξαμε και εμείς με καλή δημιουργία και κυκλοφορία, φτάσαμε κοντά στους 100 απέναντι σε μια ομάδα που μας οδήγησε σε πολλά λάθη στην αρχή. Είτε χάναμε είτε κερδίζαμε θα λέγαμε πως ήταν ένα ιδανικό τεστ. Δεν έχουμε κενά. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα. Τα κενά είναι οι απουσίες και ο Μάρτιν που μέρα με τη μέρα βρίσκει τη φόρμα του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.