Τζέριαν Γκραντ: «Ο κόουτς Μεσίνα επιτρέπει στους παίκτες να δρουν ελεύθερα στο γήπεδο»

Τζέριαν Γκραντ: «Ο κόουτς Μεσίνα επιτρέπει στους παίκτες να δρουν ελεύθερα στο γήπεδο»

Ευαγγελος Στελλάκης
Τζέριαν Γκραντ: «Ο κόουτς Μεσίνα επιτρέπει στους παίκτες να δρουν ελεύθερα στο γήπεδο»
Κατά την παρουσίαση του από την Ολίμπια Μιλάνο, ο Τζέριαν Γκραντ στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του Έτορε Μεσίνα που αποδείχθηκε καθοριστική για την απόφαση του να υπογράψει στην ιταλική ομάδα.

Αρχικά ο πρώην παίκτης του Προμηθέα Πάτρας δήλωσε, αναφορικά με τον νέο του προπονητή, ότι «η εμπειρία που έχει ο κόουτς από το ΝΒΑ ήταν καθοριστικός παράγοντας. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποιον που γνωρίζει καλά και τις δύο πραγματικότητες».

Εν συνεχεία πρόσθεσε ακόμη πως «το σημαντικότερο σχετικά με τον Μεσίνα είναι πως επιτρέπει στους παίκτες να δράσουν ελεύθερα στο γήπεδο με βάση τα θετικά τους χαρακτηριστικά. Το πικ εν ρολ είναι σημαντικό όπλο στο παιχνίδι μου κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που με επέλεξε. Η πρόθεση μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να παίρνει νίκες».

Ο Γκραντ επεσήμανε επίσης πως «είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, πιστεύω πως μπορούμε να χτίσουμε κάτι καλό πάνω στην επιτυχία της περσινής χρονιάς». Θυμίζουμε πως πέρσι η Ολίμπια έφτασε ως το Final Four της Κολωνίας, κατακτώντας την 3η θέση της κατάταξης.

Ο 29χρονος άσος, με θητεία 5 ετών στο ΝΒΑ, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν για πρώτη φορά στην καριέρα του στην EuroLeague, έπειτα από ένα εξαιρετικό εξάμηνο στον Προμηθέα, όπου μέτρησε 14.8 πόντους, 6.9 ασίστ και 4.2 ριμπάουντ σε 27 αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.