Ολυμπιακός: Όλο και πιο κοντά σε Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ολυμπιακός: Όλο και πιο κοντά σε Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ολυμπιακός: Όλο και πιο κοντά σε Τάιλερ Ντόρσεϊ
Ολυμπιακός και Τάιλερ Ντόρσεϊ ολοένα και βρίσκουν περισσότερα σημεία επαφής ώστε να φτάσουν τελικά σε συμφωνία ενόψει της νέας σεζόν.

Αν και ο Ματ Τόμας αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα για την περιφέρεια, ο Αμερικανός γκαρντ θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να βρεθεί στο ΝΒΑ. Γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε, ο Ολυμπιακός προχώρησε άμεσα στο «Plan b» και δη στον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Εδώ και μερικές ημέρες υπάρχει ξανά γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, με το κλίμα να είναι κάτι παραπάνω από θετικό. Ολυμπιακός και Ντόρσεϊ ολοένα και πλησιάζουν στο ενδεχόμενο της συνεργασίας, η οποία θα λύσει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του έμπειρου προπονητή των «ερυθρολεύκων» καθώς ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ δεν καταλαμβάνει θέση ξένου. Και εκτός των άλλων, διαθέτει εδώ και δύο χρόνια και πείρα από την EuroLeague.

Στο μεταξύ την Πέμπτη (19/8) ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στο θέμα της ενίσχυσης και να λέει ότι η ομάδα είναι κοντά στο να «κλείσει» το ρόστερ της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.