Ολυμπιακός: Επαφή με Ντόρσεϊ

Ολυμπιακός: Επαφή με Ντόρσεϊ

Ολυμπιακός: Επαφή με Ντόρσεϊ
Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ να ανοίγει τον δίαυλο επικοινωνίας με τους Πειραιώτες.

Όπως είναι γνωστό ο Ολυμπιακός ψάχνει εδώ και καιρό σούτινγκ γκαρντ με καλό σουτ και τ' όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται στη λίστα της ομάδας.

Οι δύο πλευρές είχαν μιλήσει τον περασμένο Μάιο ωστόσο ο Ντόρσεϊ είχε ξεκαθαρίσει στους «ερυθρόλευκους» ότι ήθελε να επιστρέψει στο ΝΒΑ και να μην αγωνιστεί στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα περίμενε καθώς δεν έχει βρει ακόμα συμβόλαιο που επιθυμεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Η πλευρά του παίκτη «χτύπησε» και πάλι την πόρτα του Ολυμπιακού ύστερα από τρεις μήνες ανοίγοντας και πάλι έναν κύκλο συζητήσεων. Φυσικά ο παίκτης εξακολουθεί να ενδιαφέρει τους Πειραιώτες ωστόσο με χαμηλότερο «κασέ» από αυτό που έχει ορίσει για τον εαυτό του. Από εκεί και πέρα πρόκειται για έναν παίκτη που δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου, κάτι που αποτελεί ακόμα μεγαλύτερο δέλεαρ για την ελληνική ομάδα ενόψει και της συμμετοχής της στην Basket League.

Ο Ντόρσεϊ μετράει 62 ματς στην EuroLeague με τη φανέλα της Μακάμπι έχοντας κατά μέσο όρο 10,6 πόντους, 1,5 ασίστ και 2 ριμπάουντ, σουτάροντας με 43% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 74% στις βολές.