Παναθηναϊκός: Έμεινε και τυπικά ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Έμεινε και τυπικά ο Παπαπέτρου

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Έμεινε και τυπικά ο Παπαπέτρου
Τέλος καλό όλα καλά για τον Παναθηναϊκό, καθώς εξέπνευσε η διορία για το ΝΒΑ out και ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Στον Παναθηναϊκό όφειλαν να περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Και αυτό έκαναν!

Η άμμος στην κλεψύδρα του ΝΒΑ οut στο συμβόλαιο του Ιωάννη Παπαπέτρου άδειασε και ο αρχηγός των «πρασίνων» θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον έως και το καλοκαίρι του 2022. Και αυτό διότι η προθεσμία για να έβρισκε πρόταση η οποία θα ικανοποιούσε τις απαιτήσεις του έληγε στις 18 Αυγούστου.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Παπαπέτρου θα συνεχίσει να ηγείται του «τριφυλλιού» και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Μπορεί να υπήρχε φιλολογικό ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ αλλά ουδέποτε δεν μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση προς τον Έλληνα παίκτη. Άλλωστε και ο ίδιος ο Παπαπέτρου είχε «δείξει» την παραμονή του στον Παναθηναϊκό καθώς έδωσε κανονικά το «παρών» στην ανεπίσημη «πρώτη» της ομάδας το απόγευμα της Τετάρτης (18/8).

Αν μη τι άλλο ήταν το θέμα που «έκαιγε» τον Δημήτρη Πρίφτη καθώς ενδεχόμενη αποχώρησή του ήταν ικανή να τινάξει τον «πράσινο» σχεδιασμό στον αέρα. Ο 27χρονος φόργουορντ αυτομάτως άνοιξε και τον δρόμο για να προχωρήσει το θέμα του Τζέρεμι Έβανς, καθώς είναι ο παίκτης που μπορεί να καλύψει δύο θέσεις στο «τέσσερα» και στο «πέντε». Την Πέμπτη (19/8) αναμένεται να υπάρξουν και περισσότερες εξελίξεις όσον αφορά το θέμα απόκτησης του 33χρονου Αμερικανού φόργουορντ.