Άλμπα Βερολίνου: Ανακοίνωσε πρόγραμμα και φιλικά προετοιμασίας (vid)

Άλμπα Βερολίνου: Ανακοίνωσε πρόγραμμα και φιλικά προετοιμασίας (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Άλμπα Βερολίνου: Ανακοίνωσε πρόγραμμα και φιλικά προετοιμασίας (vid)
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την Άλμπα Βερολίνου, η οποία ενημέρωσε για το πρόγραμμα της προετοιμασίας της, καθώς και σειρά φιλικών αγώνων που αναμένεται να δώσει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Στις 23 Αυγούστου η ομάδα του κόουτς Αίτο Ρενέσες θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Στις 5 Σεπτεμβρίου θα δώσει το πρώτο της φιλικό επί γερμανικού εδάφους κόντρα στην Μπάκεν Μπεαρς από την Δανία, ενώ στις 11 & 12 του ίδιου μήνα θα συμμετάσχει σε δυνατό τουρνουά στο Παρίσι όπου συμμετέχουν Ολίμπια Μιλάνο, Βιλερμπάν και Παρί.

Έπειτα η γερμανική ομάδα θα μεταβεί στην Τουρκία, το διάστημα 15 με 18 Σεπτέμβρη, όπου θα δώσει φιλικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο του Frutti Extra Cup. Στο τουρνουά συμμετέχουν οι Νταρουσάφακα, Μπούρσασπορ, Πετκίμ, Γιαλόβασπορ και Ντενιζλί.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Άλμπα για τη σεζόν 2021-22 είναι προγραμματισμένο στις 23 Σεπτεμβρίου, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να υποδέχονται στην έδρα τους την Βόνη για την πρεμιέρα της Bundesliga. Όσον αφορά την EuroLeague, την 1η Οκτώβρη η Άλμπα αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στην Καταλονία για την εναρκτήρια αγωνιστική.

Από χθες (11/8) και μέχρι τις 20 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου πραγματοποιούνται ήδη ατομικές προπονήσεις καθώς και οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ήδη οι Λουίς Ολίντε και Τιμ Σνάιντερ βρίσκονται στο Βερολίνο και ξεκίνησαν να γυμνάζονται σε χαλαρούς ρυθμούς.